Franca Snoeijs begon in 1996 haar eigen bedrijf. Zij had toen 19 jaar ervaring in de bank- en verzekeringsbranche. Aanvankelijk was haar bedrijf speciaal gericht op vrouwelijke ondernemers en managers maar zonder de mannen buiten te sluiten. Inmiddels is het kantoor flink gegroeid en het aantal vrouwelijke cliënten is nog steeds groot te noemen.

Franca heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd waar zij en haar cliënten veel plezier van beleven. Naast ondernemer is zij ook bestuurslid van een aantal netwerkclubs en maatschappelijke stichtingen.

Franca: "Vrouwen komen nog steeds vaak minder goed voor zichzelf op als het gaat om financiële zaken en om ondernemen. Bovendien is de relatie van vrouw tot vrouw opener, gemakkelijker. Er zijn ook veel mannelijke cliënten die houden van onze (vrouwelijke) aanpak. Ik hou niet van cijfers, alleen van mensen en van mensen in combinatie met cijfers."

Behalve financieel adviseur is Franca ook erkend mediator, zij richt zich daarbij met name op arbeidszaken en verzekeringen en financiële diensten.

Astrid Aelen is sinds 01-02-2020 werkzaam bij Snoeijs Consultants Financieel Adviseurs.

"Ik heb ruim 27 jaar op de financiële administratie van een internationaal bedrijf gewerkt met verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Tijd voor een nieuwe uitdaging!
Na een aantal jaren als administratieve ondersteuning van een fysiotherapie praktijk zijn geweest, kwam de gelegenheid langs om bij Snoeijs Consultants te gaan werken.
Deze kans was een uitdagende, nieuwe stap in m’n persoonlijke financiële ontwikkeling.
Door de tot nu toe gevolgde en voltooide studies is mijn financiële kennis inmiddels behoorlijk uitgebreid.
Het persoonlijke contact met de relaties staat centraal en hen te ondersteunen bij veelal grote financiële veranderingen in hun leven is een mooie, nieuwe uitdaging.
Graag tot ziens!"


Gerard Bonneke verleent na een werkzaam leven als grafisch ontwerper, webdesigner en docent op deze vakgebieden,maar ook als Egyptoloog, allerlei hand- en spandiensten aan Snoeijs Consultants.

Gerard: "Het is een boeiende ervaring om met frisse blik aan iets geheel nieuws te beginnen. Zeker op een kantoor met zo veel afwisseling. Ik heb hier de gelegenheid om mijn vakkennis bij te houden en onder meer ondersteuning te verlenen in het bijhouden van de website en het waar nodig grafisch ontwerpen van nieuwe documenten. Daarnaast draag ik mijn steentje bij door allerlei klusjes te verrichten om de vakbekwame collega's hun werk zo goed mogelijk te kunnen laten doen."