Franca Snoeijs begon in 1996 haar eigen bedrijf. Zij had toen 19 jaar ervaring in de bank- en verzekeringsbranche. Aanvankelijk was haar bedrijf speciaal gericht op vrouwelijke ondernemers en managers maar zonder de mannen buiten te sluiten. Inmiddels is het kantoor flink gegroeid en het aantal vrouwelijke cliënten is nog steeds groot te noemen.

Franca heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd waar zij en haar cliënten veel plezier van beleven. Naast ondernemer is zij ook bestuurslid van een aantal netwerkclubs en maatschappelijke stichtingen.

Franca: "Vrouwen komen nog steeds vaak minder goed voor zichzelf op als het gaat om financiële zaken en om ondernemen. Bovendien is de relatie van vrouw tot vrouw opener, gemakkelijker. Er zijn ook veel mannelijke cliënten die houden van onze (vrouwelijke) aanpak. Ik hou niet van cijfers, alleen van mensen en van mensen in combinatie met cijfers."

Behalve financieel adviseur is Franca ook erkend mediator, zij richt zich daarbij met name op arbeidszaken en verzekeringen en financiële diensten.