Franca Snoeijs begon in 1996 haar eigen bedrijf. Zij had toen 19 jaar ervaring in de bank- en verzekeringsbranche. Aanvankelijk was haar bedrijf speciaal gericht op vrouwelijke ondernemers en managers maar zonder de mannen buiten te sluiten. Inmiddels is het kantoor flink gegroeid en het aantal vrouwelijke cliënten is nog steeds groot te noemen.

Franca heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd waar zij en haar cliënten veel plezier van beleven. Naast ondernemer is zij ook bestuurslid van een aantal netwerkclubs en maatschappelijke stichtingen.

Franca: "Vrouwen komen nog steeds vaak minder goed voor zichzelf op als het gaat om financiële zaken en om ondernemen. Bovendien is de relatie van vrouw tot vrouw opener, gemakkelijker. Er zijn ook veel mannelijke cliënten die houden van onze (vrouwelijke) aanpak. Ik hou niet van cijfers, alleen van mensen en van mensen in combinatie met cijfers."

Behalve financieel adviseur is Franca ook erkend mediator, zij richt zich daarbij met name op arbeidszaken en verzekeringen en financiële diensten.Nel Lange is onze duizendpoot en werkt bijna vanaf aanvang voor Snoeijs Consultants. Naast haar vanzelfsprekende diploma's en permanente educatie voor verzekeringen en bancaire zaken heeft Nel net als Franca het diploma Erkend Hypotheekadviseur. Haar taak is ondersteuning te verlenen bij de procedures rond hypotheken, pensioenen, verzekeringen en financiële coaching, voorts is zij eindverantwoordelijk voor de bankzaken. Tenslotte is Nel ook nog de systeembeheerder van het kantoor. Cliënten weten haar te vinden en te waarderen en Nel geniet van de persoonlijke contacten.

Nel: "Iedere cliënt heeft een eigen verhaal. Ik hou van de kleinschaligheid van het kantoor, de afwisseling in mijn werkzaamheden en de eigen verantwoordelijkheid. Automatisering is mijn hobby en ik ontwikkel soms zelf computerprogramma's (als het niet op de markt is, maak ik het zelf wel). Als ik ergens voor ga, ga ik er helemaal voor."Gerard Bonneke Na een werkzaam leven als grafisch ontwerper, webdesigner en docent op deze vakgebieden,maar ook als Egyptoloog, verleent hij allerlei hand- en spandiensten.

Gerard: "Het is een boeiende ervaring om met frisse blik aan iets geheel nieuws te beginnen. Zeker op een kantoor met zo veel afwisseling. Ik heb hier de gelegenheid om mijn vakkennis bij te houden en onder meer ondersteuning te verlenen in het bijhouden van de website en het waar nodig grafisch ontwerpen van nieuwe documenten. Daarnaast draag ik mijn steentje bij door allerlei klusjes te verrichten om de vakbekwame collega's hun werk zo goed mogelijk te kunnen laten doen."